Garmt Wiersma

Als puber kreeg Garmt een armband met het OHM-teken erop; dat fascineerde hem zodanig dat hij Sittharta van Herman Hesse is gaan lezen. De lessen van Gautama de Boedha waren maar moeilijk in zijn puberleven van toen in te passen, net als de yogalessen waarmee hij een paar jaar later begon. Pas toen hij in 1996 op reis ging naar India via Griekenland en Turkije, en daar een oudere Asthanga yogaleraar ontmoette, die yogales op het strand gaf. Vanaf dat moment werd Garmt’s reisdoel: Yoga. In India heeft hij van Risikesh, Varanasi, Goa tot Mysore veel interessante yogaleraren getroffen en sommige zoekt hij nog graag op.

In de laatste 15 jaar heeft hij, naast veel reizen, verschillende yoga lessen/workshops en enkele Vipassana retreats ook andere dingen gedaan. Maar de liefde voor yoga blijft onvoorwaardelijk zijn leven verrijken.

Garmt volgde de yoga opleidingen Flow & Vinyasa en deed verschillende teacher traingen bij onder andere David Swenson, Nicole Decov, Rolf Naujokat Anat Geiger Marcel van der Vis Heil , en bij Svaha Yoga Amsterdam. Wanneer hij kan, volgt hij lessen en workshops van andere docenten om zijn kennis te verbreden en zich te inspireren. Garmt volgde in 2013 de Anusara Immersion bij Jayendra Hanley.

"Ik deel ik graag mijn enthousiasme in het ontdekken van het lichaam, het ruimte creëren om te Zijn en stapje voor stapje dichter te komen bij bewust Zijn, de essentie."

Garmt Wiersma_IMG_4278.jpg

Garmt's Classes

Garmt teaches Yin Yang & Vinyasa Yoga

Garmt's Workshops

Garmt's Locations

Garmt is a regular teacher at our Prinseneiland studio in Amsterdam

Prinseneiland, Amsterdam

Prinseneiland 20G

1013 LR Amsterdam

+31207373061

info@delightyoga.nl

About studio

This studio is located at Prinseneiland: just a two-minute walk from Haarlemmerplein. This space is a perfect place to reconnect with yourself and find peace within. The large windows give a beautiful view of the canals and small harbour. The room upstairs has a dome-shaped roof and downstairs you will find the reception area and two dressing rooms with showers.

© 2023 Delight Yoga